Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DELL

OPTIPLEX 9030 ALL-IN-ONE

Dell’s Optiplex 9030 ziet er sober uit. Je zal wildere All-in-Ones vinden, maar het toestel straalt degelijkheid uit en het uiterlijk liegt niet.

De All-in-One wordt geleverd met toetsenbord en muis en staat bevestigd aan een eenvoudig verstelbare stand.

Het scherm aan de stand monteren werkt met een erg eenvoudig kliksysteem en zodra alles in mekaar zit staat de Optiplex stabiel op je bureau. De meeste aansluitingen van de all-in-one bevinden zich achteraan het toestel. Een opening in de stand zorgt ervoor dat je de kabels netjes kan wegwerken. Belangrijke aansluitingen zoals usb 3.0-poorten zitten ook aan de zijkant.

De Optiplex heeft een 23 inch-scherm met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels. Op de scherm kwaliteit valt niet veel aan te merken. Je zal geen traan van ontroering laten omwille van het haarscherpe display, maar zeker gezien de prijs is het een mooi exemplaar. Onder dat scherm zit een zuinige i5-processor met geïntegreerde grafische chip. Op enkele highend variaties na doen geïntegreerde Intel-graphics zelden een hart sneller slaan en dat is hier niet anders. Deze all-in-one is niet gemaakt om te gamen en dat moet je er dus ook niet mee doen. Maar werk verzetten vormt helemaal geen probleem. De vier rekenkernen van de i5-processor samen met de 8 GB RAM-geheugen zorgen voor mooie prestaties. Wederom gebeurt er niets speciaals onder de motorkap, maar alles draait zoals het hoort. De geïntegreerde SSD telt een opslagcapaciteit van 120 GB en dat is aan de krappe kant. Met het formaat van software pakketten en HD-films vandaag staat zo’n schijfje snel vol. Als primaire schijf draagt de SSD er wel toe bij dat de Optiplex vlot reageerd, maar als je een mooie verzameling digitale bestanden wil bijhouden investeer je best in een bijkomende externe harde schijf, of een model met meer opslagcapaciteit.

SYSTEEMEIGENSCHAPPEN:
i5-4590S 4 Cores @ 3GHz
Intel HD Graphics 4600
8 GB RAM
120 GB SSD
23 inch-scherm (1920 x 1080)
Windows 8.1 Pro

899 euro (op moment van schrijven) www.dell.com
+ Full HD-scherm, SSD, prijs/kwaliteit.
- Opslagcapaciteit.

Moret BG
Qr Code
Paradigit
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com