Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ACER

ASPIRE NITRO

4K breekt stilaan door. Na de Toshiba Satellite P50t met Ultra HD brengt nu ook Acer een toestel op de markt met de hoge resolutie.

Je koop deze laptop vanwege het scherm, dat alle aan 4K verbonden verwachtingen inlost. Het 15,6 inch display telt 3840 x 2160 pixels. Dankzij die resolutie is vooral tekst haarscherp.

De kleuren zijn mooi en waarheidsgetrouw waardoor je ook als fotobewerker blij zal zijn met dit toestel. De hoge resolutie heeft echter ook nadelen. Grootste minpunt is zonder enige twijfel het uithoudingsvermogen van de batterij. Wil je drie uur halen, dan zal je geen te intensieve arbeid mogen verrichten. Verder is dit toestel niet geschikt om te gamen in de 4K-resolutie. De degelijke GTX860M grafische kaart van Nvidia is niet uitzonderlijk, en heeft het zelfs moeilijk met het draaien van sommige spellen in Full HD. Dit is dan ook vooral een werk- of multimedia laptop. De SSD zorgt er samen met de quad core i7-processor voor dat de Nitro erg vlot werkt en ieder stuk software de baas zal kunnen. Dankzij de extra harde schijf van 1 TB heb je aan opslagruimte geen gebrek.

De laptop zelf ziet er tot slot eenvoudig maar mooi uit. Het toestel is fijn en klassevol afgewerkt terwijl de rode toetsenbordverlichting toch aantoont dat deze Acer het meent. Aansluitingen zijn echter beperkt: je heb maar met drie USB 3.0-poorten, een ethernet aansluiting en een HDMI-uitgang. Voor de meesten mensen zal dit voldoende zijn. De Acer Aspire Nitro is een goede laptop, op voorwaarde dat een 4K–scherm voor jou een must is.

SYSTEEMEIGENSCHAPPEN:
Intel Core i7-4710HQ
16GB RAM
GeForce GTX 860M
256 GB SSD, 1 TB HDD
15,6 inch-scherm (3840 x 2160)
Windows 8.1

1.600 euro (op moment van schrijven) www.acer.com
+ Mooi scherm; vormgeving.
- Batterij; beperkte aansluitingen.

Moret BG
Qr Code
Paradigit
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com