Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Acer smartphone

 

Liquid E700

Dit moet de allereerste keer zijn dat we een toestel in onze handen hebben waarin drie simkaarten passen. Ideaal voor je werk- en privé abonnement, en een vakantiekaart voor goedkoop mobiel internet in het buitenland.

In theorie interessant, in de praktijk wil ik wel eens iemand ontmoeten die nood heeft aan drie simkaarten in één toestel. Desondanks, leuke extra van Acer, aan jou om er iets mee te doen of niet.

Binnenin vinden we in tegenstelling tot de populaire Qualcomm Snapdragon 400-chip een Mediatek-variant. Op vlak van de cpu weinig verschil, maar grafisch gezien moet de E700 toch wel in het zand bijten. Bij simpele spelletjes als Angry Birds merk je weinig problemen, maar bij 3D-titels wordt het lastig. Zeker omdat het toestel een 5 inch HD scherm heeft: nog meer pixels in 3D. De kijkhoeken van dit toestel zijn niet bijster goed, maar wanneer je er recht voor zit, kan het scherm ons wel bekoren.

Waar we grondig van schrokken, is de uitstekende autonomie van de Liquid E700. Hij komt probleemloos de dag door bij intensief gebruik, met de nodige overschot zelfs voor de dag erop. Android wordt zoveel mogelijk met rust gelaten door Acer en bespaart je de merkspecifieke schil. De 8 megapixel camera ligt in lijn met de concurrentie: prima bij daglicht, flits is beperkt bruikbaar en foto’s nemen mag gerust wat sneller gebeuren. Vooraan heeft de camera ook een flits. De knop achteraan, onder de lens, kan je als sneltoets gebruiken voor een specifieke app. De aan/uit-knop hadden we liever rechts van het toestel gezien, in plaats van bovenaan, omdat het een 5 inchtoestel is. Een prima budget smartphone waarvan we aardig onder de indruk zijn.

199 euro (op moment van schrijven) www.acer.com
+ Uitstekende autonomie; triple sim; prima balans; HD-scherm.
- Goedkope afwerking; kijkhoek; grafische prestaties.

Moret BG
Qr Code
Paradigit
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com