Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nokia Smartphone

 

Lumia 635

De Nokia Lumia 630 is een uitstekende budget telefoon die het verhaal van de Lumia 520 voortzet. De smartphone heeft een aantal duidelijke verbeteringen zoals een krachtigere processor die hem boven zijn voorganger doet uitsteken.

Dat Windows Phone 8.1 op het toestel draait is een groot pluspunt. Het mobiele besturingssysteem lijkt hiermee eindelijk opgegroeid te zijn en moet, behalve dan wat beschikbare apps betreft, niet langer onderdoen voor Android en iOS.
De Lumia 630 is goedkoop en eenvoudig en dus, net als zijn voorganger, uitstekend voor wie een smartphone wil maar er (nog) niet zo goed mee overweg kan. Ook voor wie niets meer wilt dan een goede budget smartphone waarmee hij of zij verbonden is met de gebruikelijke sociale media hoeft niet verder te zoeken dan dit toestel.
Toch zijn er ook nadelen: vooral de schermresolutie is teleurstellend en het gebrek aan een lampje is een kleine handicap. Verder is de 630 nergens spectaculair. Maar dat hoeft ook niet want het is een budget model, maar het zorgt er wel voor dat er geen reden is om dit toestel aan te raden buiten de, ontegensprekelijk belangrijke, degelijke prijs-kwaliteit verhouding. Vooral in combinatie met 4G is dit een heel scherpe prijs. Is 4G minder belangrijk? Dan kun je nog kijken of de Lumia 630, die 30 euro goedkoper is, nog in een winkel kan kopen.

169 euro (op moment van schrijven) www.nokia.com
+ Gekleurde covers; 4G; prijs/kwaliteit.
- Schermkwaliteit; geen led flitser.

Moret BG
Qr Code
Paradigit
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com